Selecteer een pagina

๐Œ๐ž๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐ญ๐จ๐ž๐ญ๐ž๐ซ ๐จ๐ฉ ๐๐ž ๐€๐ฅ๐ฉ๐ž ๐โ€™๐‡๐ฎ๐™๐ž๐ฌ
๐™๐™ก๐™ช๐™ž๐™ฉ๐™š๐™ฃ๐™™ ๐™Š๐™ฃ๐™™๐™š๐™ง๐™ฃ๐™š๐™ข๐™š๐™ฃ, ๐™ฃ๐™š๐™ฉ ๐™š๐™ซ๐™š๐™ฃ ๐™–๐™ฃ๐™™๐™š๐™ง๐™จ

Afgelopen zaterdag was het wereldkankerdag. Een dag waarop extra wordt stilgestaan bij de impact van kanker. Wat het doet met je lichaam, je geest, de impact op je dagelijks leven van de patiรซnt zelf maar ook van de mensen er omheen.

๐—œ๐—ธ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ป, ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฟ๐—ผ๐—น ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ฝ๐—ฎ๐˜๐—ถรซ๐—ป๐˜, ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฎ๐—น๐˜€ โ€˜๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—บ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ปโ€™.

 • Ik heb het gezien toen op mijn 11e de moeder van mijn vriendinnetje overleed
 • Ik heb het gezien toen ik afscheid moest nemen van mijn dappere vriendin, met wie ik โ€˜samenโ€™ moeder werd
 • Ik heb het gezien toen mijn schoonzus ziek werd รฉn weer beter
 • Ik heb het gezien toen mijn allereerste klant zijn contract stopte โ€˜omdat hij volgend jaar niet meer zou halenโ€™
 • Ik heb het gezien bij ouders van vrienden en vriendinnen, bij buren, kennissen, in mijn netwerk

๐™€๐™ฃ, ๐™ž๐™  ๐™ฏ๐™ž๐™š ๐™๐™š๐™ฉ ๐™š๐™ก๐™  ๐™Ÿ๐™–๐™–๐™ง ๐™ค๐™ฅ ๐™™๐™š ๐˜ผ๐™ก๐™ฅ๐™š ๐™™โ€™๐™ƒ๐™ช๐™š๐™ฏ, ๐™™๐™š ๐™ž๐™ข๐™ฅ๐™–๐™˜๐™ฉ ๐™™๐™ž๐™š ๐™ ๐™–๐™ฃ๐™ ๐™š๐™ง ๐™๐™š๐™š๐™›๐™ฉ ๐™ค๐™ฅ ๐™ข๐™š๐™ฃ๐™จ๐™š๐™ฃ รฉ๐™ฃ ๐™๐™ช๐™ฃ ๐™ค๐™ข๐™œ๐™š๐™ซ๐™ž๐™ฃ๐™œ.
Sinds 2014 ben ik vrijwilliger bij de Alpe dโ€™HuZes, in eerste instantie samen met Team Oostland en sinds 2016 in het Entertainment team. Vanaf start tot finish staan wij klaar om deelnemers en de mensen er omheen, aan te moedigen en met respect over de finish te halen. Van 3.00 uur in de ochtend tot 20.00 uur in de avond, met maar 1 doel voor ogen: geld ophalen voor onderzoek naar kanker.

Samen met Meintje, Robin en John ZIEN wij de impact die kanker heeft. Wij zien de mensen over de finish gaan: ย 

 • Soms wijzend omhoog, naar de hemel
 • Soms een kruisje makend
 • Soms uitgeput, in tranen
 • We zien de vele fotoโ€™s aan het stuur, met mensen die er niet meer zijn
 • We zien de fotoโ€™s van papaโ€™s en mamaโ€™s op shirtjes en tassen
 • Maar ook de fotoโ€™s van jonge kinderen, die er niet meer zijn

Tijdens de Alpe dโ€™HuZes week maar ook de deelnemersjaren in Nederland, spreek ik veel mensen, hoor ik zoveel verhalen. Waarvan de laatste paar jaar ik meerdere keren hoorde:

โ€˜๐™„๐™  ๐™—๐™š๐™ฃ ๐™š๐™ง ๐™ฃ๐™ค๐™œ ๐™™๐™–๐™ฃ๐™ ๐™ฏ๐™ž๐™Ÿ ๐™™๐™š ๐˜ผ๐™ก๐™ฅ๐™š ๐™™โ€™๐™ƒ๐™ช๐™•๐™š๐™จโ€™.
๐—˜๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ธ ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท. Reis ik samen met mijn gezin naar Frankrijk om mijn tijd te geven aan dit goede doel. Reist ook mijn schoonfamilie mee om de berg te gaan bedwingen, samen geld ophalen voor onderzoek naar kanker.

Samen op de Alpe dโ€™HuZes, samen met zovele anderen zijn wij daar zodat niemand meer hoeft te overlijden aan kanker en weet je wat zo bijzonder is?

๐™…๐™„๐™… ๐™†๐™๐™‰๐™ ๐™ˆ๐™„๐™… ๐™ƒ๐™€๐™‡๐™‹๐™€๐™‰ – ONS helpen, door een donatie aan Alpe d’HuZes. Alles is welkom, elke euro is er 1 en voor elk bedrag ben ik dankbaar.ย Samen kunnen wij het verschil maken, doe jij mee?

๐˜ฟ๐™ค๐™ฃ๐™š๐™ง๐™š๐™ฃ ๐™ ๐™–๐™ฃ ๐™๐™ž๐™š๐™ง >> https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/tillyvanderknaap/ย 

Dank-jullie-welย โ™ฅย 

๐— ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—บ๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ: ๐—–๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—›๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐˜† ๐—ฃ๐—ฒ๐—ผ๐—ฝ๐—น๐—ฒ
Het is mijn missie zoveel mogelijk mensen blij te maken. Door ze te helpen met de techniek maar ook met de marketing en de persoonlijke uitdagingen. Met website, social media vragen รฉn de juiste mindset. Voor mij is het allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden.