Selecteer een pagina

๐„๐ž๐ง๐ฏ๐จ๐ฎ๐๐ข๐  ๐ž๐ง ๐ฌ๐ง๐ž๐ฅ ๐ญ๐ž๐ค๐ฌ๐ญ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ญ๐š๐ฅ๐ž๐ง
๐™๐™ž๐™ฅ ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง ๐™Ÿ๐™š ๐™ž๐™‹๐™๐™ค๐™ฃ๐™š

Ik weet niet of het aan mij ligt, maar soms heb ik producten in mijn handen waarvan ik amper kan lezen wat er in zit en/of hoe ik het moet gebruiken. Zo handig dat ik tegenwoordig met behulp van mijn telefoon de teksten niet alleen gemakkelijk kan lezen, maar ook kan vertalen wat er precies staat.

๐—ฆ๐—ฐ๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป
In een eerdere video legde ik uit dat je tekst kunt inscannen en digitaliseren. Daarnaast kan je deze tekst ook direct vertalen, heel fijn wanneer je iets leest waarvan niet alle woorden duidelijk zijn of wanneer je op vakantie bent en je afvraagt wat je precies in handen hebt ;-).

Voor het gebruik van deze functie moet de functie โ€˜Live tekstโ€™ ingeschakeld zijn, dat doe je als volgt:

๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป โ€˜๐—Ÿ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐˜€๐˜โ€™:

  • Instellingen
  • Algemeen
  • Taal en regio
  • scroll naar beneden en kies โ€˜Live tekstโ€™

๐— ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ฐ๐—ฎ๐—ป:

  • Open je camera app
  • Selecteer rechts onder het โ€™scan tekstโ€™ icoontje
  • Scan de tekst
  • Tap op de tekst die je wilt vertalen
  • Selecteer links de optie โ€˜Vertalenโ€™
  • Vervolgens kan je de tekst lezen, kopiรซren of zelfs omzetten naar een andere taal

Let op: Niet alle tekens/teksten worden direct perfect weergegeven. Check deze nog even voordat je ze gebruikt in een document.

Vanaf nu geen issues meer met het lezen van etiketten ๐Ÿ˜‰ veel succes met deze tip.

๐— ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—บ๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ: ๐—–๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—›๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐˜† ๐—ฃ๐—ฒ๐—ผ๐—ฝ๐—น๐—ฒ
Het is mijn missie zoveel mogelijk mensen blij te maken. Door ze te helpen met de techniek maar ook met de marketing en de persoonlijke uitdagingen. Met website, social media vragen รฉn de juiste mindset. Voor mij is het allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden.