Selecteer een pagina

𝐀đŦđŦđĸđŦ𝐭đĸđ¯đžđ“đ¨đŽđœđĄ
𝙏𝙞đ™Ĩđ™Ģ𝙖đ™Ŗ𝙏𝙞𝙡

In een eerdere video vertelde ik hoe je de achterkant van je iPhone kunt gebruiken om snel toegang te krijgen tot functionaliteiten op je telefoon (die video vind je hier: https://youtube.com/shorts/PbASAV94pyY?feature=share). Vandaag leg ik je een andere functie uit: de AssistiveTouch. 

AssistiveTouch is eigenlijk bedoeld als het scherm aanraken of het drukken op de knoppen moeilijk gaat. Je kunt AssistiveTouch zonder accessoire gebruiken om handelingen uit te voeren of gebaren te maken die lastig voor je zijn. Of dus, in mijn geval om snel en eenvoudig toegang te krijgen tot functies die je veel gebruikt. In mijn geval is dat: het screenshot, die gebruik ik zeer regelmatig.

𝗜đ—ģ𝘀𝘁𝗲𝗹𝗹𝗲đ—ģ 𝗔𝘀𝘀đ—ļ𝘀𝘁đ—ļ𝘃𝗲𝗧đ—ŧ𝘂𝗰đ—ĩ:

  • Instellingen
  • Toegankelijkheid
  • Aanraken
  • AssistiveTouch -> zet aan (er verschijnt een bolletje rechts onderin)
  • Lang indrukken
  • Kies een functie die je wilt laten uitvoeren

Kende jij de AssistiveTouch al? 𝘞đ˜Ļ𝘭đ˜Ŧđ˜Ļ 𝘧đ˜ļđ˜¯đ˜¤đ˜ĩđ˜Ēđ˜Ļ đ˜ģ𝘰đ˜ļ đ˜Ģđ˜Ēđ˜Ģ đ˜´đ˜¯đ˜Ļ𝘭𝘭đ˜Ļđ˜ŗ đ˜ĩ𝘰đ˜Ļ𝘨đ˜ĸđ˜¯đ˜Ŧđ˜Ļ𝘭đ˜Ēđ˜Ģđ˜Ŧ 𝘸đ˜Ē𝘭𝘭đ˜Ļđ˜¯ 𝘮đ˜ĸđ˜Ŧđ˜Ļđ˜¯ 𝘰𝘱 đ˜Ģđ˜Ļ đ˜Ēđ˜—đ˜Šđ˜°đ˜¯đ˜Ļ?

𝗠đ—ļ𝗷đ—ģ đ—ēđ—ļ𝘀𝘀đ—ļ𝗲: 𝗖đ—ŋ𝗲𝗮𝘁đ—ļđ—ģ𝗴 𝗛𝗮đ—Ŋđ—Ŋ𝘆 đ—Ŗ𝗲đ—ŧđ—Ŋ𝗹𝗲
Het is mijn missie zoveel mogelijk mensen blij te maken. Door ze te helpen met de techniek maar ook met de marketing en de persoonlijke uitdagingen. Met website, social media vragen Ên de juiste mindset. Voor mij is het allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden.