Selecteer een pagina

De Quizzzz is afgelopen

Fluitend Online Aanbod

 

Maar je kunt nog gebruik maken van onderstaande actie.

 

Boek

Heb je de quiz gedaan? Online zichtbaarheid hoeft niet moeilijk te zijn. Daarom schreef ik een praktisch boek incl. werkbladen met daarbij een online training om jou nog beter te ondersteunen. Het boek behandelt 6 stappen waarmee je ECHT aan de slag kunt gaan, zodat je het ook echt gaat DOEN.

Het fysieke boek + de online training betaal je nu 47,- – met de code ‘oostlanddag’ krijg je 22 euro korting. Je betaald dus 25,- excl. BTW. Je kunt direct starten.

Stel je vraag

Ik word zeer regelmatig gebeld met allerhande vragen op het gebied van techniek, ‘hoe-doe-ik’ en ‘het-werkt-niet’ maar ook simpelweg ‘HELP’. Daarom heb ik de Fluitend Online Hulplijn in het leven geroepen.

Heb jij een vraag op het gebied van Techniek, je website, Markeding of persoonlijke ontwikkeling en mindset? Schrijf het op een kaartje en doe hem in de pot. Maak kans op een gratis training of consult. Vergeet niet je e-mailadres en/of telefoonnummer te vermelden.

Human Design Scan

Wil je kennismaken met Human Design? Vraag hier de scan aan en ontvang de eerste 2 pagina’s van jouw persoonlijke rapport incl. ‘Inleiding tot Human Design’. We hebben hier jouw naam, geboortedatum, tijd en plaats voor nodig.

 

  Ik geloof dat het kan

  Fluitend Online!

  Hoe fijn zou het zijn, wanneer alles werkt zoals jij het graag wilt. Dat je website is bijgewerkt, je socials lekker gevuld zijn én het je ook nog eens gemakkelijk afgaat?

  Het is mijn missie zoveel mogelijk mensen ‘blij’ te maken. Door ze te helpen met de techniek maar ook met het immatriele. Met de social media strategie én de juiste mindset. Voor mij is het allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden.

  Tilly van der Knaap

  Wie ik ben? Mijn naam is Tilly van der Knaap. Als kind was ik al gefascineerd door de techniek. Mijn allereerste computer was een Commodore 64 – daarop leerde ik programmeren. Fast forward naar het jaar 2000 waarin ik mijn allereerste website bouwde. En 2010 het jaar waarin ik SiteforSites inschreef bij de KvK.

  Inmiddels ligt het tijdperk van programmeren tot in de kleine uurtjes, achter me. Vanzelfsprekend duik ik nog wel eens in de code, maar alleen wanneer het écht nodig is. De techniek is namelijk enorm veranderd door de jaren. En iedereen kan zelf zijn website bouwen. Tenminste: als je dat wilt.

  Binnen Fluitend Online is er veel mogelijk: van DIY naar DIT tot WDIFY(Do It Yourself, Do It Together en We Do It For You).

  Ik geloof dat alles onlosmakelijk met elkaar is verbonden. Je website, de techniek er achter, Social Media én hoe jij er zelf tegenaan kijkt. Daarom bieden wij bij Fluitend Online! deze alledrie aan.

  Techniek, Markeding en Mens & Mind.