Selecteer een pagina

De kracht van delen

Speciaal voor jou

 

Een moment voor jezelf. Geniet er van.

 

Visualisatie

Leg pen en papier klaar. Zoek een fijne, rustige plek waar je even kan zitten of liggen. Als je het fijn vindt, gebruik dan oortjes. Deze oefening kost ongeveer 30 minuten.

Luister naar de visualisatie

Human Design – jouw Unieke Blauwdruk

Hoe fijn zou het zijn wanneer je wéét op welke plaats jij op je best bent. Op wat voor manier je beslissingen neemt en wat je unieke krachten maar ook wat je frustraties zijn?

Human Design is ontstaan uit diverse oude wijsheden en de moderne wetenschap, waaronder Chinese I-Ching, Tree of Life van Kabbala, Hindoe Chakra leer, Astrologie, Biochemie en Quantum Fysica en wordt bepaald
aan de hand van jouw geboortedatum, tijd en plaats.

Wil jij meer weten over Human Design, ga dan naar HofnarKoning.nl. De belangrijkste, algemene informatie hebben we voor je op een rijtje gezet, je download hem hieronder.

Dankbaarheid

Zelfs in de meest uitdagende periode van ons leven, zitten momenten om dankbaar voor te zijn. Een mooie oefening om dit jezelf aan te leren is iedere dag 5 dingen op te schrijven waar je dankbaar voor bent. Je zult zien dat je gedurende de dag steeds vaker die mooie tekens herkennen. Dit kan je doen in b.v. een speciaal notitieboekje, je kunt ook de template hieronder downloaden. Waar ben jij vandaag dankbaar voor?

Zakelijk

Fluitend Online!

Zoals je tijdens het interview hebt kunnen horen, ben ik bijna dagelijks te vinden achter het scherm van mijn computer omringt door edelstenen en etherische oliën. Als zelfstandig ondernemer is het mijn missie zoveel mogelijk mensen ‘blij’ te maken. Door ze te helpen met de techniek maar ook met het energetische stuk. Met de social media strategie én de juiste mindset. Voor mij is het allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik vind het belangrijk als ondernemer een bijdrage te leveren aan de maatschappij, daarom zet ik mij al sinds 2014 in voor de Alpe d’HuZes.

Verhalen én toneelspelen

Als kind was ik graag verhalen aan het maken, of het nou met poppen, barbies of met mijn buurmeisjes was. We wilden toen al veel plezier maken en organiseerden diverse keren ‘carnaval in de schuur’ voor de kinderen uit de buurt. We waren toen een jaar of 10.

En toen…. kreeg ik mijn allereerste computer. Het was een Commodore 64 – daarop leerde ik programmeren. Fast forward naar het jaar 2000 waarin ik mijn allereerste website bouwde. En 2010 het jaar waarin ik SiteforSites inschreef bij de KvK.

Inmiddels ligt het tijdperk van programmeren tot in de kleine uurtjes, achter me. Vanzelfsprekend duik ik nog wel eens in de code, maar alleen wanneer het écht nodig is. De techniek is namelijk enorm veranderd door de jaren. En iedereen kan zelf zijn website bouwen. Tenminste: als je dat wilt. Ik help je graag op weg, onder andere door middel van filmpjes, tips en tricks.

alles is energie

Nu even terug naar jou. Ik wens jou de rust, het plezier en het vertrouwen in het vinden van jou beste zelf. Geniet van die bijzondere reis en sta open om te leren. Vertrouw dat de dingen die op jou pad komen een reden hebben. En mocht je het fijn vinden dat ik een stukje met je meeloop, neem dan gerust contact met mij op.

Liefs, Tilly

          Voor als je meer informatie wilt over wat we doen ;-).