Selecteer een pagina

De kracht van samen

Alpe d’HuZes 2024

Wat fijn om dit met mijn gezin en jou te kunnen delen en ervaren.

 

Tilly

Tja, die Alpe

Iedereen mag doen waar hij/zij goed in is, ik ben niet echt een fietser of loper, maar praten gaat mij goed af. Ik hoop je te zien en wellicht te spreken op de Alpe. Kom gerust naar me toe voor een praatje, zowel buiten alsook OP de finish.

Ik kijk er naar uit er weer een mooie week van te maken. Je kunt mij vinden bij de start en finish van de Alpe d’HuZus op woensdag en op de finish op donderdag. Daarnaast zijn wij met ons team actief op Maandagavond (pubquiz in het dal!), dinsdag bij de BBQ in Bourg en woensdag voorafgaand aan de bezinnings avond. Wil je niets missen? Volg en tag mij op instagram, daar zal ik regelmatig stories maken én je vindt onder hoogtepunten wel een uur aan ‘Alpe d’HuZes kijkplezier’ – dit is mijn Instagram: https://www.instagram.com/tillyvanderknaap/ 

Maak er een mooie week van!

Liefs,
Tilly

Maurice

Sámen op de berg

In 2015 ging ik voor het eerst mee, tijdens de Alpe d’HuZus fietste ik de berg op. Sinds 2016 doe ik het zowel lopend als fietsend, een beetje afhankelijk van wat ik als vrijwilligerstaak heb die dag. Het is fantastisch om mee te mogen maken en nog mooier om door mijn eigen vrouw binnen te worden gehaald op de finish.

Ik ga mee naar de Alpe d’HuZes, om een bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker, want deze ziekte kom je dichtbij en veraf teveel tegen en brengt extreem veel leed bij familie en vrienden.

Tijdens de koersweek kun je mij vinden op de fiets en lopend, om 2.00 uur op donderdag bij de start en als vlagger bij een aantal bochten. Mijn broer John van der Knaap fietst ook mee met zijn gezin.

Groet,
Maurice

Larissa

Het verschil maken

Op mijn 14e ging ik voor het eerst naar de Alpe, mijn tante fietste toen mee, ik deed vrijwilligerswerk. Daarnaast fietste ik (op de fiets van mijn vader) met de ‘ervaren wielrenners’ mee de bergen op en af.
In 2015 ging ik mee als deelnemer, ik fietste 6x de berg op en dat niet alleen, ik haalde ook ruim 15.000 euro op voor het goede doel

Sindsdien ben ik bijna elk jaar meegeweest, soms met school of met mijn ouders. Ik ben inmiddels werkzaam bij Kenniscentrum Business Innovation van Hogeschool Rotterdam, en ben ook dit jaar weer aanwezig op de Alpe. Ik doe in de week vrijwilligerswerk maar ga zeker ook fietsen. Verder wandel ik op donderdag de berg op. Onderzoek naar kanker is belangrijk. Daarom draag ik graag mijn steentje bij. 

#changemaker #bethedifference

Liefs,
Larissa

Fabian

Hoop

In 2015 ging ik voor het eerst mee naar de Alpe, ik was toen 11 jaar. Samen met mijn moeder en een hele grote tros ballonnen liep (ok rende) ik de berg op. 2 jaar later fietste ik zelf 4x de berg op. Ik vind het zo erg dat mensen doodgaan aan kanker en er kinderen zonder hun vader of moeder moeten opgroeien maar ook hele leuke mensen doodgaan.

In 2022 was ik op de Alpe en heb ik vrijwilligerswerk gedaan. In de catering en waar het nodig was. Ook heb ik meegespeeld met het dweilorkest op dinsdag bij de BBQ in Bourg. Als muzikant draag ik graag mijn steentje bij aan een wereld waar je niet meer doodgaat aan kanker. Dat hoop ik.

Fabian

Zakelijk

Fluitend Online!

Als ik niet op de Alpe ben, dan kan je mij vinden achter het scherm én achter een hoopje edelstenen en etherische oliën. Als zelfstandig ondernemer is het mijn missie zoveel mogelijk mensen ‘blij’ te maken. Door ze te helpen met de techniek maar ook met het energetische stuk. Met de social media strategie én de juiste mindset. Voor mij is het allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik vind het belangrijk als ondernemer een bijdrage te leveren aan de maatschappij, daarom zet ik mij al sinds 2014 in voor de Alpe d’HuZes.

Verhalen én toneelspelen

Als kind was ik graag verhalen aan het maken, of het nou met poppen, barbies of met mijn buurmeisjes was. We wilden toen al veel plezier maken en organiseerden diverse keren ‘carnaval in de schuur’ voor de kinderen uit de buurt. We waren toen een jaar of 10.

En toen…. kreeg ik mijn allereerste computer. Het was een Commodore 64 – daarop leerde ik programmeren. Fast forward naar het jaar 2000 waarin ik mijn allereerste website bouwde. En 2010 het jaar waarin ik SiteforSites inschreef bij de KvK.

Inmiddels ligt het tijdperk van programmeren tot in de kleine uurtjes, achter me. Vanzelfsprekend duik ik nog wel eens in de code, maar alleen wanneer het écht nodig is. De techniek is namelijk enorm veranderd door de jaren. En iedereen kan zelf zijn website bouwen. Tenminste: als je dat wilt. Ik help je graag op weg, onder andere door middel van filmpjes, tips en tricks.

alles is energie

Maar even terug naar de Alpe. Ik. heb een aantal keer de Alpe opgefietst en een keer gewandeld. Het ene jaar ging het wat sneller dan het andere. De laatste keer was in 2019. Op pure wilskracht heb ik het gehaald, maar echt plezier had ik er niet in. Ik heb het gedaan en besloten dat ik nu dingen doe waarmee ik én mijn bijdrage kan leveren én zelf plezier heb. Daarom zie je mij nu alleen nog maar in m’n blauwe / groene jurk én in gesprek met jou. Ik wens alle deelnemers, supporters en natuurlijk mijn collega vrijwilligers een prachtige week!

Ik wens je: Fluitend naar de Top en zie je graag boven.

          Voor als je meer informatie wilt over wat we doen ;-).